پیپت : این وسیله در دو شکل پیپت ساده و پیپت حباب دار دیده می شود . از این وسیله برای برداشتن مقدار معینی از حجم یک محلول یا مایع شیمیایی استفاده می شود . این وسیله از پایین به بالا درجه بندی شده است . صفر وسیله پائین و حداکثر آن با توجه مقدار حجم پیپت در بالای آن قرار دارد . هر پیپت دارای دقت اندازه گیری معینی است که روی وسیله حک و نوشته شده است . برای استفاده از پیپت ابتدا آن را داخل مایع قرار داده تا مایع به خاطر اختلاف فشار وارد پیپت شود سپس با قرار دادن انگشت نشانه را روی پیپت قرار داده و پیپت را از ظرف خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر قرار داده و با جدا کردن انگشت نشانه از پیپت و خواندن درجه های پیپت با توجه به مقدار مایع ای که نیاز داریم از آن داخل ظرف می ریزیم .